duminică, 17 iulie 2011

Era un vis usor . . .

- Hei ! Stai ! Asteapta-ma !
Insa baiatul nu s-a oprit . Alerga fara a sti exact unde se indreapta si picioarele fugeau mult mai repede decat putea el sa le controleze . S-a intors putin cu ochii catre fata si irisii sai se concentrau asupra ei . Ochii ii incepu a zambi si fata ii prinse o culoare de-un rosu puternic . O scruta din priviri pe fata , zana lui din povesti , ingerul cu cele mai frumoase aripi . 
- Fat-Frumos , intoarce-te ! Nu-mi rani din nou sufletul . . .
Cu pasi mici si o respiratie care-l apasa puternic se indreapta catre fata . Mainile ii tremurau si era prea cuprins de farmecul momentului ca sa le poata controla . In maini tinea fara sa stie un trandafir rosu .  Vantul ii oprea drumul . De sus lumina ii acoperea pe amandoi , parca separandu-i de restul lumii . Rochia ei fosnea in bataia vantului si i se incolacea in jurul corpului . Ea era frumoasa , chiar foarte frumoasa ! In coltul gurii avea mereu atarnat un zambet , ochii i se luminau la fiecare sclipire a lumii , parul castaniu prindea viata de fiecare data cand il lasa liber . Era un vis usor , cu bucle galante , cu priviri pline de nevinovatie . El , baiatul , un domnisor elegant , mereu cu o caciula pe cap si mereu plin de surprize . Cu pantofi de lac inchisi la culoare si cu sinceritate in priviri se deosebea de restul baietilor .
 Ea era domnisoara cu panglici rosii pe care baiatul o visa mereu ! Astazi e tot ea . Si o iubea copilareste , anemic , fara prea multe implicatii . Era o dragoste pura , adevarata . 
 Traiau contra timpului , iar simplitatea lor incarca acele secunde . Cerul ii ameninta cu noaptea ! Insa nu le era frica ! Se aveau unul pe altul , altul pe unul .
 Intr-o zi se vor trezi si vor da la o parte rusinea , sentimentul care-i tinea separati . Privirile si cuvintele lor brodau o mica dragoste intre cei doi copii . Acum sunt doar copii ! Si ce ? Dragostea lor e mult mai curata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu