marți, 6 septembrie 2011

Aime-moi ! Cap ?


  "Iubesc jocul cu oscioarele , Monoploy(daca sunt cu banca) . Ador sa ma joc "Bilele" , castig mereu . Sotronul ? e de-a dreptul idiot . In fine , ceva mai putin decat Damele , cubul Rubik si toate tampeniile din Est . Ghicitorile ? Nu prea sunt stilul meu . Yams , Crapette , Marelle , sunt ok . Si Vati-Ascunselea merge . . . dar cam atat . Dar exista un joc pe care nu ar trebui sa-l joci . Pe bune , NI-CIO-DA-TA ! Chiar daca cel mai bun prieten e cel care il propune : Acela de a te lasa zidit intr-un bloc de beton . Acest joc a inceput cu o casa frumoasa , un autobuz fara sofer , o cutiuta frumoasa si o prietena frumoasa . . ."


" Iata viata mea pe la 35 de ani . Aveam tot . 1 nevasta , 2 copii , 3 prieteni , 4 conturi , 5 saptamani de vacanta , 6 ani in aceeasi firma , de 7 ori greutatea mea in echipament hi-fi , sex conjugal de 8 ori pe trimestru , de 9 ori circumferinta Pamantului ambalaje de plastic , din material nereciclabil , 10 ani fara sa-l vad pe tata . Fericirea . Echipamentul tiranului perfect la care visam toata copilaria . Deci asta inseamna sa fii adult ! Un kilometraj capabil de 210 , dar care nu arata nicicand mai mult de 60 . Alo ! Alo ! Circa 40 de incercari ratate de a vorbi cu tata , 96 de minciuni patronului . "


" ULTIMUL JOC . Nu ne mai parasim niciodata . Ca sa castigi acest joc , iti trebuie o cutiuta frumoasa si o prietena frumoasa . Restul. . . nu conteaza . Stii , exista vreo 2-3 lucruri pe care nu mi le-ai cerut si regret , ca as fi putut , de exemplu : sa mananc furnici , sa insult somerii care ies de la ANPE , sa te iubesc ca un nebun . Si iata ! Asa am castigat partida ! Impreuna , fericiti . Si , pe fundul betonului , am impartit in sfarsit visul nostru de copii . Visul unei iubiri fara sfarsit . "
                                   JEUX D'ENFANTS (LOVE ME IF YOU DARE)

Un comentariu:

  1. "Jeux d'enfats" este filmul meu preferat . O viaţă întreagă pentru a spune „Te iubesc” .Optzeci de ani pentru derularea unei poveşti de dragoste...
    Şi totul din cauza unui joc. Poate mai bine spus graţie unui joc. Chiar merita vazut ! Si fac acest lucru ori de cate ori am ocazia . Uitati-va la el ! Cap ?

    RăspundețiȘtergere