marți, 26 aprilie 2011

"Tzup-Tzup" after Easter :x



   Luni , dupa Paste . Am petrecut cateva clipe alaturi de ele . Am ras , ne-am distrat , ne-am pus mainile-n cap , am ciocnit oua , am ascuns berea de baieti , am facut poze ... si cel mai important lucru , e ca am fost alaturi (doar nu degeaba suntem un intreg ) .












  Formam un intreg . Toate facem parte din aceeasi lume . Nu conteaza ca suntem diferite , noi facem ca totul sa fie la fel . Iubim sa zambim . Pur si simplu ne caracterizeaza . Aaaa.. si nu pot sa nu mentionez de bancul cu CERBUL :x ( In padure se plimbau 2 cerbi . Pe unul numai coarne il chema Cornel , pe unul numai coaste il chema Costel ) . Acestea suntem noi . Facem ca totul sa para ceva inexplicabil , chiar daca pentru noi e ceva banal .







  ... Si nu se putea un Paste fara ciocnirea oualelor . Asa ca am luat fiecare cate un ou si ne-am pus pe ciocnit. Nu dezvalui cine a castigat sau cine a pierdut . Asta ramane intre noi . 





  Si asa a mai trecut o zi alaturi de ELE. Sper sa fie cat mai multe la fel . Si din nou , ele-si lasa amprenta asupra mea . Va iubesc , fetelor !

4 comentarii: